Ondersteuningsvereniging Sociale Projecten Regio Izegem

Adres maatschappelijke zetel: Krekelstraat 56, 8870 Izegem

Mail-adres: info@helpende-hand.be

Identificatie nummer: 11505/97

Ondernemingsnummer: 0461 087 124

TOV Rumbeke

Logo TOV Rumbeke

TOV al 5 jaar dé referentie voor re-integratie en stappen naar werk.

Vijf jaar actief in midden West-Vlaanderen.

Het psychosociaal revalidatiecentrum TOV vzw – Talenten Ontwikkelen tot Vaardigheden – kan op 2 mei 2020 terugblikken op exact 5 jaar werking en mooie realisaties.

Je kan vanuit heel de regio Roeselare-Izegem-Tielt in TOV terecht als je je niet zo goed in je vel voelt en een extra duwtje in de rug kan gebruiken om de draad van het gewone leven terug op te nemen.

TOV biedt een activerend aanbod, waar een huisarts vlot kan naar verwijzen, maar ook begeleiders uit bijvoorbeeld een Centrum Geestelijke Gezondheidszorg, een mobiel team aan huis, een individueel therapeut, psycholoog of psychiater, een sociale dienst na opname in een PAAZ dienst of een psychiatrisch ziekenhuis, een maatschappelijk werker,…

Ook jij zélf kan ons contacteren om je leven terug op de rails te krijgen en weer professioneel aan de slag te gaan…..

Voor bijkomende info: klik hier.

“TOV in concert” afgelast

In het kader van de bestrijding van de verdere verspreiding van het corona-virus wordt het event “TOV in concert” afgelast.

Na vijf jaar werking organiseert TOV vzw een muzikaal event voor de hele regio, met een hoopvolle boodschap voor al wie op vandaag terug wil geloven in een mooiere toekomst. Met dit event wil TOV het taboe rond psychische problemen doorbreken, een positieve boodschap uitdragen en haar aanbod in de regio ruimer bekend maken.

‘TOV in concert’ met als baseline ‘een toekomst voor iedereen’ gaat door op 2 mei 2020 in de kerk H. Familie op de parochie Bosmolens in Izegem en dit met de financiële steun van Izegemse Helpende Handen, de coalitie van mensen van goede wil o.l.v. Jan Vanneste, en Ideeraad Izegem.

We worden verwend door 2 muzikale performers van formaat : de Koninklijke Stadsfanfaren Izegem en het Tielts Clarinet Choire Claristisque.

Naast muzikale hoogstandjes in een sfeervol kader, komen een aantal getuigenissen in woord en beeld aan bod, van mensen die via TOV terug een toekomst opbouwden. We vonden niemand minder dan burgemeester Francesco Vanderjeugd – die zelf ondervond wat het betekent om even psychisch onderuit te gaan – bereid om als taboedoorbrekend ambassadeur dit event in te leiden!